http://skuteromania.xaa.pl/index.php
No na razie już nic nie kombinuje Dbam, dbałem i będę dbać
Zmiana planów Leci do mnie dysza 90 i 95
Postanowiłem, że gdyby potrzebował troszkę więcej paliwa to zawsze mogę podnieść o troszkę iglice.
No i gra
Nowy użytkownik
Ej Kask na ziemi Skuter Zajemistrzowski:D
Oj tam z tymi kaskami to wierze tak jak w kasztany w zimę
Ale jest POTĘŻNY UPP!!!!!!! Kupiłem śrubki do przekładni i wymienię je sam bez żadnego mechanika
Nowy użytkownik
Gaz do połowy, a on w pion pójdzie !
Masakra, dawno nie widziałem tak konkretnej przeróbki skutera, osobiście bym się jej nie podjął ze względów czysto fizycznych, uważam, że do aż tak skomplikowanego zabiegu, bo to trzeba sobie powiedzieć, potrzeba sporo umiejętności mechanicznych. Sam bałbym się przystępować do tego zabiegu, gdyż w razie niepowodzenia cały silnik może pójść w drobny mak, masz ode mnie naprawdę szacun!, chylę czoło i naprawdę, doceniam twoje umiejętności mechanika skuterowego, chciałbym mieć na tyle pojęcia, żebym mógł w przyszłości także samemu dokonywać tak czasochłonnych i skomplikowanych przeróbek mechanicznych.
Trzeba powiedzieć, że połowa skuterowców nie dorasta Ci do pięt, jesteś moim GURU!!!
Naprawdę, stary, oby w całej POLSCE, a nawet w całym świecie było więcej takich geniuszy jak TY, którzy nie baliby się podejmować takich wyzwań, na prawdę, SZACUN od Administracji forum, czekam na zdjęcie gotowej przeróbki mechanicznej, pozdrawiam serdecznie
sir. piaggius
Nowy użytkownik
Nie no dobra nie śmiejemy się już
A śrubki to tam zawsze warto mieć
hahahahahahahaha Dobre